Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ενημερωτικό ομάδας δράσης (αγανακτισμένων) για την αναπηρία, Πέμπτη 9/6/2011

Αναγνωρίζοντας την σημασία συμμετοχής των ατόμων με αναπηρίες στην διαμαρτυρία των Αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου, όπως και την ανάγκη για συζήτηση και συνδιαλλαγή δημιουργήθηκε η ομάδα δράσης για την αναπηρία.
Tη χθεσινή μέρα, Τετάρτη 8/6, στην πλατεία  προσήλθαν νωρίς το απόγευμα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ομάδας δράσης για την αναπηρία των αγανακτισμένων, μέλη της Εταιρίας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, με συνοδούς και εθελοντές. Επίσης δόθηκε συνέντευξη σε δημοσιογράφο του «Αγγελιοφόρου» καθώς και σε διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό για τη δράση της ομάδας και τα προβλήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των ΑμεΑ. Η συνέντευξη θα φιλοξενηθεί στο κυριακάτικο έντυπο της εφημερίδας όσο για τη διαδικτυακή μετάδοση θα
ενημερωθείτε σύντομα…
Στόχος είναι να γινόμαστε όλο και περισσότεροι…., να βγούμε από τα σπίτια μας και να διαμαρτυρηθούμε για την κατάσταση της κοινωνικής πολιτικής, την ανισότητα, τον ρατσισμό και την απαξιωτική  στάση του κράτους σε συμπολίτες μας με αναπηρία. Η συμμετοχή του καθένα μας είναι πολύτιμη…..
Προωθήστε αυτό το κείμενο και το κάλεσμα σε όσους μπορείτε περισσότερους ( σε φίλους, σε ΑμεΑ, σε συλλόγους και σωματεία ατόμων με αναπηρία, σε κάθε συμπολίτη μας) ώστε να υπάρξει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση.
Σας περιμένουμε στην πλατεία!
Τηλ. Επικοινωνίας για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση ή ενημέρωση : Μαρία Παπαδοπούλου 6936754286, 6980816663

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου